2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Svaitės naujienos nr. 8

Orai jau rudeniškėja, lauke jau vaikščioti darosi vis šalčiau, nežinau kaip jūs, ar kitos , bet jau šalikėlį šiandien išdrįsau užsidėti ir tai drebanti ėjau į miestą.
Klube jau ramoka, nors jau merginos skundžiasi, kad pradeda sunkėti dienos, nuotaika nebeta žaidimui, o pamokos ėda laiką.


Gražiausia savaitės narė
Derkenna. Pamačius ją iškart atsigavau, akys juoda spalva, matosi mergina žino, kas jai patinka...
Dažniausiai tokio stiliaus merginas, ir čia, ir „ in real“ matau su juodais plaukais, dar gal akiniai būna, užmaukšlinti, ir visa tai apsunkina per daug jau, bent jau mano nuomone. Derkenna matau, kad ne , dar nepasišventusi visai tam stiliui, jaučiasi, kad dar ir kitas spalvas moka atpažinti.
Kaklo aksesuaras gerai ištikro parinktas, iš tolo, man kaip tokiai su ačkarikais panelei atrodo lyg apatinio trikotažo viršutinei daliai, jis priklausytu, ir taip laisva žiūrint atrodo labai graži liemenėlė.
O batai nepapasakojamo gražumo, tų užsegimų atrodo daug, bet kai pasižiūri į abi tas kojas, jie visai palengvėja, ir atrodo dar gan madingai.








Žaidimo naujienos
Antra savaitė kaip jau eina žaidimas „Mados savaitės“. „Londono mados savaitė“ mano nuomone tikrai gražesnė ir elegantiškesnė už praeitą, gražesnių daikčiukų ten galima laimėti ir pnš.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą