2016 m. rugsėjo 19 d., pirmadienis

Svaitės naujienos nr. 8

Orai jau rudeniškėja, lauke jau vaikščioti darosi vis šalčiau, nežinau kaip jūs, ar kitos , bet jau šalikėlį šiandien išdrįsau užsidėti ir tai drebanti ėjau į miestą.
Klube jau ramoka, nors jau merginos skundžiasi, kad pradeda sunkėti dienos, nuotaika nebeta žaidimui, o pamokos ėda laiką.


Gražiausia savaitės narė
Derkenna. Pamačius ją iškart atsigavau, akys juoda spalva, matosi mergina žino, kas jai patinka...
Dažniausiai tokio stiliaus merginas, ir čia, ir „ in real“ matau su juodais plaukais, dar gal akiniai būna, užmaukšlinti, ir visa tai apsunkina per daug jau, bent jau mano nuomone. Derkenna matau, kad ne , dar nepasišventusi visai tam stiliui, jaučiasi, kad dar ir kitas spalvas moka atpažinti.
Kaklo aksesuaras gerai ištikro parinktas, iš tolo, man kaip tokiai su ačkarikais panelei atrodo lyg apatinio trikotažo viršutinei daliai, jis priklausytu, ir taip laisva žiūrint atrodo labai graži liemenėlė.
O batai nepapasakojamo gražumo, tų užsegimų atrodo daug, bet kai pasižiūri į abi tas kojas, jie visai palengvėja, ir atrodo dar gan madingai.








Žaidimo naujienos
Antra savaitė kaip jau eina žaidimas „Mados savaitės“. „Londono mados savaitė“ mano nuomone tikrai gražesnė ir elegantiškesnė už praeitą, gražesnių daikčiukų ten galima laimėti ir pnš.

2016 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

Savaitės naujienos nr.7

Laba vakara visom, vasara pasibaigė, ruduo prasidėjo, orai sušilo, spėju ir vėl Kalėdos bus be sniego.
Atrodo ruduo, jau prasidėjusi mokykla viskas pasikeitė, klube taip pat. Bet tik bent jau aš nesuprantu kaip renktis, norisi jau rudeniškiau, bet , kad vasara vis dar.




Savaitės gražiausia narė
Adriane. Neseniai žiūrėjau kažkokią laida, bet deja nebeprisimenu aš jos pavadino, gaila. Ir joje rodė apie žmones, kaip darbdaviai ieško darbuotojų vien iš grožio, nekreipdami dėmesio į išsilavinimą. Biškutį į tai pažiūrėjus iš vienos pusės tai labai neteisinga, bet pabandžiau ir aš šia savaitę dėmesio nekreipt į jokius rūbus, o tik į patį panelės kūną, kaip sakant.
Taigi labiausiai sudomino galvos sritis, iš veido panelė atrodo tikrai savimi pasitikinti, ir akys man šios tokios tobulos. Plaukai, bent jau ant mano panelės žiūrisi per aukštai ir atrodo, kad kakta labai aukšta, bet Adriane labai tiksliai parinko panelei antakius.
Kūno įdegis labai geras, tinka prie plaukų, akių spalvos, nagai matau nulakuoti viskas tvarkinga.








                                                                 Žaidimo naujienos

Mano ilgai lauktas žaidimo tipo „Mados savaitė“.
Laukiau jaučiu ištisus metus, kiekviena savaite ji vis keisis, atnešdama į žaidimą vis naujesnių rubų, veido bružu, gal šukuosenu ir t.t

2016 m. rugsėjo 6 d., antradienis

Apklausa

Labas tau , labas tau, na ir žinoma TAU!!

Vieną dieną..., oho jau pradedu kurti pasakas!
Bet dar ne apie tai. Tiesiog kažkurią čia dieną galvojau kaip rengiasi kiekviena žaidime panelė. Nesuklysiu pasakydama, kad 3/4-daliai panelių žaidimo rengiasi kiekvieną dieną.
Ir iškilo vienas toks lengvas klausimas:
„Ar jūs naudojate kokį nors apatinį trikotažą savo panelei,ar tik kai būna permatomos aprangos?“
Į apklausą galite atsakyti čia pat, ją rasi šone dešinėje pusėje  ------->

2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Savaitės naujienos nr. 6

Hello everyone! Gal dar gyvų yra čia likusių? Mokslo metai jau prasidėjo, ir problemos iš visų pusių pasiliejo.
Kaip ir dauguma spėju panelių žaidime nelabai randate laiko jau žaidimui, taip pas Quarlitas laiko skiriamo prie kompiuterio žiauriai, apmažėjo.Stengiamės pasipriešinti tai rutinai, ir praleisti ir prie žaidimo čiut čiut laiko.
Šią savaitę vyko vice prezidenčių rinkimai, išrinkom tik vieną panelę- LUKUTE00000000
Sveikinam visos ją su pasiekimu.
Mūsų klubo bloge vyko apklausa „Kelintokės būsite šiais metais?“
Rezultatai štai tokie:




















Savaitės gražiausia narė:


Oskar4.
Kiek laiko ją pažįstu, ir vis spėlioju kada ta saule užlips ant podiumo?
Ir kaip visada pas ją aprangoje dominuoja šviesios spalvos, kažin keik ji turi juodu rūbų man rodos tik keli. O tos akys šviesios ir plaukai. Jei reikėtų atpažinti iš išvaizdos tiksliai atspėčiau, kad čia ji. Ohh! Šis fonas!
Kiek aš  pavydėdavau  Oskar4 , kad ji jį turi.
Pasakiška apranga proporcijos dera.











Žaidimo naujienos
Kaip prasidėjo mokslo metai taip ir prasidėjo nauji žaidimai susiję su mokslo metais. Iš vienos pusės atrodo „Ar dar neužtenka mūsų kankint nuo tų mokslo metų“ , o iš kitos „Na viskas palei temą “
„Mokyklos karalienės“ , bet dar tokia šiuolaikiška tema naujo žaidimo , kad panos pasijustų kietos.