2016 m. rugpjūčio 21 d., sekmadienis

Savaitės naujienos nr. 4

Sveikos, sulaukėm šiltų orų pagaliau! Stebiuosi, dėl ko man tai nelabai patinka? Manau dėl to , jog mažiau laiko praleidžiu prie Superpanelės, bet geroji pusė galiu nesijaudinti, kad lis lietus.
Klube įdomi gan savaitė, lyg suplanuotai... Išvažiavusi kelionėje buvau, o klube prasidėjo pačios įdomybės kurių a nei viena Quarlita nesitikėjo. Prasidėjo pykčiai , klubo žinutėse apie 20 žinučiu uo skirtingų panelių parašyta ir ne su geriausia tema. Matyt jau įgriso ta rutina per daug susibendravo, reikia jau mokslo metų, bet susitaikimo scena irgi nutiko.



Gražiausia savaitės narė

Daug kam jau gal ir žinoma panelė Vervain
„Muzikos natų“ žaidimo tema, gal jau ir pasenusi , bet Vervain patraukė dėmesį labai. Tie bateliai, seniau kaip mėgdavau aš juos. Tikra roko žvaigžė. „In real“ jei būtų arba bus tokios dainininkės koncertas , eisiu garantuotai. Pasžiūrėjus į veidelį, gan neįprastas, o prie šios aprangos jis TOBULAI tinka, pirmą syki žiūriu ir galvoju, PAVYKO , TAIP, TAU TIKRAI PAVYKO, LŪPOS IR AKYTĖS TINKA
Labai retas atvejis, kad panelės gražiai priderintų raudonas lūpas prie mėlynų akyčių (tai beveik neįmanoma), o Vervain pavyko!
Apranga graži, proporcijos suderintos visos, gražu žiūrėt į galvos sritį, priderino aksesuarą galvos puikiai, bėje šukuosena senai bematyta gražu.
Tai viska bendrai apėmus, nuostabu, jei reiktų įvertit 10/10 .






Žaidimo naujienos
Kokios čia ir naujienos šią savaitę nieko naujo. Nebent, kas žaidime tik naujos žaidėjos naujienų yra „Mados kruizas“. Jis žaidime pas mus jau antrą kartą, jame galima laimėti šukuosenu, man rodos viena tai tikrai yra „Dieviškame papludimyje“.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą