2016 m. lapkričio 19 d., šeštadienis



Sveikos, panelės! 

Pasinerkite į stebuklingą pilną burtininkų, raganų ir keistų būtybių pasaulį.
Tai nauja magijos era, apie kurią dar nieko nežinome!
Ar esate pasiruošusios atskleisti paslaptis ir akis į akį susidurti su pavojais?
5 aprangos, šukuosena, būsto baldai ir tapetai būstui Jūsų laukia naujame ”Stebuklingų žemių” žaidime.
Nepergyvenkite, šiame šauniame nuotykyje nebūsite vienos – laimėsite gyvūnus – draugus, kurie liks pas Jus būste kaip papuošimai.

Judėjimui reikalingos stebuklingos lazdelės, jos sunaudojamos kauliuko ridenimui – skaičius ant kauliuko rodo, kiek žingsnių pajudėsite į priekį. Taip pat galite ridenti ir laimingąjį kauliuką, jame pasirinksite pageidaujamą išridenti skaičių.
Kelionę pradėsite su 5 nemokamomis stebuklingomis lazdelėmis. Kiekvieną dieną iki pat žaidimo pabaigos, vos prisijungusios prie žaidimo, gausite po 5 lazdeles, jos bus pridedamos prie jau turimų. Kelionėje aplankysite stebuklingas žemes, kuriose paslėpti šaunūs prizai! Norėdamos įžengti į žemę, turėsite atsistoti tiesiai ant įėjimo į ją. Jei nesurinkote visų aprangos detalių žemėje, galite po ją keliauti iš naujo arba čia sugrįžti vėliau.

Ištyrinėjusios visus stebuklus ir surinkusios visų aprangų detales bei būsto baldus, dovanų gausite ypatingą šukuoseną!
Ridenkite kauliuką ir pažinkite naują pasaulį iki 2016.12.01, 14:00!


Linkiu sėkmės naujame žaidime!
 Įrašą parengė Urte Braiva



2016 m. lapkričio 1 d., antradienis

Gražiausia savaitės narė

Labuka, aną kartą išsirinkome gražuole Oskar4 , bet dabar laikas išsirinkti kitą savaitės gražuolę. Nors kai tik užeinu į Oskar4 profilį vos nenukrentu nuo kedės , nes jos deriniai nepakartojami. Man ypač patinka jos veidukas, toks keistas ir žiauriai gražus. Gerai, gerai užteks apie Oskar4. Prieiname prie naujos gražuolės..tai aš perėjau per visus derinius ir nusprendžiau , kad gražiausias derinukas priklauso..Es Tela. Didžiausi sveikinimai jai.
Kitą gražiausią narę jau rinks narės.
Bus rinkimai.
Iki kito karto !
Su jumis buvo LYDY.