2016 m. liepos 30 d., šeštadienis

Vervain podiumas

Sveikos , praeitą savaitę Vervain labai sunkiai dirbo , kol pagaliau laimėjo bronzą podiume ! Kviečiu visas jai ir toliau padėti siekti kitų trofėjų ! Visos narės Vervain labai sveikina ir didžiuojasi. Didelės sėkmės Tau , Vervain, pasiek auksą ! Bučkis..

Savaites naujienos

Kaip visad pas Quarlitas gyvenimas nebūna nuobodus ar blogas, šią savaitė iš klubų dvikovų vien pergalės, kylam reitingais aukštyn.
Per šią savaitė prie mūsų prisijungė 7 naujos narės, rekordas!:D
Gal dar išeis pagerint net jį, nors man rodos ne, nes klube vos vietą atrandam :)

                                                             Gražiausia savaitės narė

Qmella, tik 18 lygio panelė, matosi, kad apie superpanelės rūbus kažkiek nuraukia.
Apranga tokia paprastutė , atrodo niekuom neišsiskiria, dėmesį atkreipiau į panelės lygį. Spalvos suderintos, pagrindinis aksesuaras kuris labai atkreipia dėmesį tai šalis, chna labai gerai parinktas, fonas priderintas, o veidelis jaunatviškas, atrodo panelė išliejo savo mintis į aprangą, gražu:)













Žaidimo naujienos
Visos jau žinot, kad atsirado žaidime nauja laikina kortų kaladė, noriu primint kad ji pas mus bus tik iki rugpjūčio 4d. tai kas dar nelaimėjot visų prizų greičiau skubėkit, nebedaug beliko laiko;)
Mano nuomone tai ši kortų kaladė nelabai ir vykus, būtų jin man geresnė jei vietoj baldų būtų rūbai, ka jūs manot, rašykit nuomones savo į komentarus;)

2016 m. liepos 23 d., šeštadienis